Intressant planering.
Nu har jag planerat nästa veckas middagar:
Måndag
Kyckling med tandorikrydda, créme fraiche, turkiskyoghurt och ost.
Tisdag
Mozarella biffar gjorda på vispgrädde, ägg, vitlök, mozarella, soltorkade tomater och färska örter.
Onsdag
Ugnspannkaka gjord på bacon, ägg, vispgrädde, ost, keso och smör.
Torsdag
Kycklingfilé med briéost, bacon och timjan.
På fredagen äter jag bara frukost och lunch
eftersom jag ska till Kävlinge på kvällen.
Till alla rätter äter jag antingen sallad, babyspenat,
haricovertes, broccoli eller någon annan grönsak/baljväxt.
Fyfan vad intresserade ni är, verkligen.
VAR ÄR DU HANNA, MIN MATMOR?
Måndag
Kyckling med tandorikrydda, créme fraiche, turkiskyoghurt och ost.
Tisdag
Mozarella biffar gjorda på vispgrädde, ägg, vitlök, mozarella, soltorkade tomater och färska örter.
Onsdag
Ugnspannkaka gjord på bacon, ägg, vispgrädde, ost, keso och smör.
Torsdag
Kycklingfilé med briéost, bacon och timjan.
På fredagen äter jag bara frukost och lunch
eftersom jag ska till Kävlinge på kvällen.
Till alla rätter äter jag antingen sallad, babyspenat,
haricovertes, broccoli eller någon annan grönsak/baljväxt.
Fyfan vad intresserade ni är, verkligen.
VAR ÄR DU HANNA, MIN MATMOR?
Kommentarer
Trackback